Mijn verhaal

Mijn naam is Imke Valent-Hermans. In 2014 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Voordat ik fysiotherapie ben gaan studeren, heb ik de studie bewegingstechnologie gedaan en afgerond. Hier heb ik een goede basis opgebouwd met betrekking tot het menselijk lichaam en bewegen.

Daarnaast heb ik tijdens mijn beide studies bijbaantjes gehad in verschillende verpleeghuizen, hier heb ik affiniteit gekregen voor het werken met ouderen.

Sinds het afronden van mijn studie in 2014 werk ik als fysiotherapeut en heb ik in verschillende praktijken gewerkt. In 2016 ben ik voor mijzelf begonnen en ben ik als zzp’er door verschillende praktijken ingehuurd. Zo ben ik ook bij Wendelien terechtgekomen. Nadat we bijna 1,5 jaar samen hadden gewerkt, kreeg ik de mogelijkheid om met Wendelien in een maatschap te gaan. Dit zag ik wel zitten en zo zijn wij Actief-Thuis gestart. Een mooie praktijk waarbij de (oudere) cliënt centraal staat. Sinds april 2020 is Wendelien gestopt en ben ik alleen eigenaar van Actief-Thuis.

In juli 2022 ben ik afgestudeerd als geriatrie fysiotherapeut. Hierdoor kan ik ouderen met chronische en meervoudige problematiek nog beter helpen in hun revalidatie/behandel traject.